Skip to main content
Til toppen

Nedo Fix-it universalfeste

Produktnummer: 200399
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.
Bestillingsvare

Produktet kan bestilles, men vær obs på at det kan være noe utvidet leveringstid

Universaladapter som kan festes til søyler, forskalinger, stillas og andre konstruksjoner. Utrolig fleksibelt adapter med nesten ubegrensede muligheter!

Dette genialt utformede universaladapteret gjør det mulig å montere roterende lasere på utallige steder i bygninger og på byggeplasser.

Fix-it kan festes til søyler, murverk, veggtopper eller veggforskaling ved hjelp av en skruklemme eller stag. Den kan boltes til stillas eller stålstøtter og konstruksjoner eller festes til søyler, bjelker eller stolper.

De bevegelige vingene av stål garanterer sikker forankring på jevne overflater eller rundt hjørner på søyler og bjelker. Det integrerte V-formede festet kan festes godt til runde støtter. Festemulighetene er nesten ubegrensede.

Fix-it har en dreibar aluminiumsmonteringsplate med en 5/8" tilkoblingsgjenge som fungerer med alle konstruksjonslasere og andre instrumenter med tilsvarende innfesting.
Arbeidshøyden kan enkelt justeres med et indirekte gir som på et løftestativ. I bunnen av løftesøylen er det en 5/8” innvendig gjenge for innfesting av en Nedo laser vogge (Ref. nr. 200182). Dette tillater drift av en rotasjonslaser nær gulvet.

Min side