Skip to main content
Til toppen

Nedo Primus² H1N+ Long range u/mottaker

Produktnummer: 200228
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.

Helautomatisk enfallslaser med tiltkontroll og automatisk re-nivellering i fallmodus. Ekstremt lang rekkevidde. Egnet for bruk med maskinstyringsapplikasjoner.

Primus2 setter standarden for presisjon og pålitelighet
De roterende laserne i PRIMUS 2-serien er usedvanlig presise uansett forhold – i kontinuerlig nedbør, sterk kulde eller brennende varme. Alltid pålitelig, når og hvor enn de brukes.
Det solide huset beskytter mot vann og støv i henhold til IP 66. Etter bruk kan PRIMUS 2 til og med sprayes med vann for å rengjøre den.

Bygget for å være robust
Takket være det innovative støtbeskyttelsessystemet tåler de roterende laserne i PRIMUS 2-serien enkelt et fall fra en høyde på 1 m. Den tykke innkapslingen og rotorbeskyttelsen gir ekstra sikkerhet.

Synlighet
Alle PRIMUS 2 lasere er utstyrt med høykvalitets laserdioder med 635 nm bølgelengde. Leveres som standard med høyeffekts laserdioder i laserklasse 3R, men kan på forespørsel leveres med laserdioder i laserklasse 2 med Bright Beam Technology™. 

Lang brukstid
Oppladbare NiMH-batterier med høy effekt sikrer lang levetid på mer enn 100 timer, med minimal selvutlading. Det smarte batterisystemet tillater raskt veksling mellom alkaliske batteri og oppladbare batterier.

Enkel og smart innfestning
Er du lei av enheter som er vanskelige å håndtere?
Alle PRIMUS 2 lasere har i tillegg til standard 5/8" monteringsgjenger Quick-Fix hurtiglåsesystemet som gjør at laserenheten kan festes på bare noen få sekunder til et hvilket som helst stativ og like raskt løsnes. Bare vri spaken for feste eller løsne.
Det er alt!

Tyskprodusert kvalitet
Konstruert for profesjonell bruk, og produsert i Tyskland. Primus2 er ideell for nivellering, justering og stigningskontroll. Pålitelig og robust for tøffe byggejobber. Kompromissløs kvalitet for profesjonelle. Optimal synlighet av laserlinjen, selv under ugunstige lysforhold er garantert. PRIMUS 2-serien setter en ny standard for helautomatiske roterende lasere.
 

Laser spesifikasjoner
Innfesting 5/8"
Farge på laser Rød
Laser <5 mW, laserklasse 3R, 635 nm
Batteri Oppladbare NiMH 4.8 V, 8500 mAh
Rotasjonshastighet 600 rpm
Tetthetsgrad IP 66
Brukstid ca. 120 t
Rekkevidde 1000 m med maskinmottaker
Nøyaktighet ±0.5 mm/10 m
Fall Y-akse ±10%
Min side